İbni Sina İlkokulu

Vizyon: Yerleşik kuralları olan, disiplinli, güvenilir, sosyal aktivitelerde aktif, kaliteli bir eğitim ve öğretimin yapıldığı, halkla iç içe olan, çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri en iyi biçimde kullanan, kitlesel ve bireysel başarıları ile kendinden söz ettirebilen, hedefleri büyük, ilçemizde/ilimizde okullar arasında başarılarıyla adını her zaman duyuran, milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, enerji tüketiminde verimliliğe dikkat eden, öncü ve çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: İlkokul çağındaki öğrencilerin temel eğitimini ve öğretimini , Anayasa ve kanunların izin verdiği ölçüde Atatürkçü düşünce sistemi ışığında, çağdaş, bilime dayalı, Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda bireyin yeteneklerini ve kapasitesini azami ölçüde kullanmalarını gerçekleştirmek, doğrudan veya dolaylı olarak eğitim , öğretim ile kültürel, sosyal ve sportif hizmeti sunmak.

Başarılar: .

Saatler: 09.00 - 14.20
Isınma: KALORİFER-Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ibnisinailk.meb.k12.tr

Adres - OSMANGAZİ MH. MÜZE SK N/1 SANCAKTEPE / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Sancaktepe Osmangazi Mahallesi Tavşantepe İETT Durağı yanı

Adres - OSMANGAZİ MH. MÜZE SK N/1 SANCAKTEPE / İSTANBUL

Ulaşım 131 v 131B 11V 19 V iett otobüsleri ile ayrıca ayrıca otobüs ve minubusler ile bakkal durağında inerek 700 mt yürüme mesafesinde okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 2 km uzaklıkta.